вторник, 10 декабря 2013 г.

Модуль 4. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені уточнити Основні запитання проекту та обдумати оцінювання учнів в проекті. Ми розглянули приклади формуючого оцінювання, яке допоможе учневі глибше зрозуміти те, над чим він недопрацював. Ми визначили для власного проекту, які методи оцінювання необхідно використовувати на початку, під час, наприкінці проекту та розробили завдання до них, які стимулюватимуть дітей до покращення власних надбань.
Також ми створили ознайомлювальну презентацію для дітей, яка відображає назву нашого проекту, питання, які будуть розглядатися та розмістили методичні джерела для допомоги дітей.
У мене виникли труднощі при опрацюванні матеріалу, який  пов`язанний з визначенням методів оцінювання на різних етапах опрацювання проекту.

3 комментария:

  1. Шановна Анна! Вітаю вас із остаточним визначенням основних питань,які ви плануєте висвітлити у своїй роботі! У вас дуже цікава презентація, яка дійсно підпорядкована вашій меті щодо цієї роботи! Бажаю й надалі таких успіхів!

    ОтветитьУдалить
  2. Анно, я думаю що при подальшій роботі ти подолаєш труднощі з визначенням методів оцінювання і це не буде викликати поганого настрою. Наступні кроки допоможуть поглибити твої знання з цієї теми і тобі буде вже легше!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Анно,я думаю,що слід переглянути ще раз статтю "Формуюче оцінювання",щоб у подальщій роботі не виникало труднощів у сприйманні і розумінні даної теоретичної одиниці,яка є важливою складовою у створенні гарного проекту.

    ОтветитьУдалить